Met de toename van de populariteit van korte, semi-telescopische karperhengels vullen de nieuwe tractor karperhengels een gat in de markt voor betaalbare hengels van topkwaliteit die gemakkelijk te vervoeren zijn vanwege hun korte transport lengte.
Twee 9ft uitvoeringen en twee 10ft uitvoeringen met testcurven van 2,75lb tot 3,5lb vormen het assortiment, met een transport lengte van 113cm en 125cm.
De superslanke mat zwarte, gedeeltelijk telescopische carbon blanks hebben veel reserve vermogen in het onderste gedeelte en een snel top herstel voor verrassende werp prestaties, ongeacht of je lange afstanden moet werpen of een grote vis onder de kant moet drillen.
Lichtgewicht zwarte dl ogen uit de m-serie met anti twist topoog, 17 mm dps reelhouder, handvat met Japanse krimp rubber, custom lijnclip en een zwart geanodiseerde eind cap, lasergeëtst met 'S'-logo maken dit tot hengels van topkwaliteit.
Onze sonik xtractor hengel sleeves zijn perfect afgestemd op de tractor hengels, verkrijgbaar in lengtes van 9ft en 10ft en eenvoudig aan elkaar te klikken voor een veilig en makkelijk transport.

Slim, silk matt black carbon fiber blank met een progressieve actie.
Super-light M-SERIES DL zwarte ogen
Hard wearing Anti-frap ceramic tip ring
Large ID 40mm to 12mm ringing pattern
17mm black DPS reel seat to house all reels
Line friendly custom contoured Sonik clip
Slim Japanese shrink rubber handle
Black anodised butt cap laser etched with ‘S’ logo
9ft   transport length 113cm 
10ft transport length 127cm 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 79,95
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.