Categorieën

Meervalvissen / Molens / Abu Garcia Max Pro SP30

Abu Garcia Max Pro SP30

Abu Garcia Max Pro SP30
Abu Garcia Max Pro SP30
0 Review | Review toevoegen
Abu Garcia Max Pro SP30. De Abu Garcia Max Pro Spinning Reel is een klassiek ogende spinmolen met zeer licht grafiet huis, voorzien van maar liefst 7 kogellagers en leverbaar in 5 maten. Voorzien van
€ 64,95
€ 55,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Abu Garcia Max Pro SP30De Abu Garcia Max Pro Spinning Reel is een klassiek ogende spinmolen met zeer licht grafiet huis, voorzien van maar liefst 7 kogellagers en leverbaar in 5 maten. Voorzien van het Abu Garcia rocket line managementsysteem voor optimale werpafstanden gooi je met de Abu Garcia Max Pro Spinning Reel waarschijnlijk geen pruiken meer.. 


Abu Garcia

Artikelnr 1523232

Abu Garcia Max Pro Spinning


Deze molens zijn geïnspireerd en gebaseerd op de Revo x modellen wat de topmodellen zijn van Abu Garcia. De molen heeft een licht gewicht grafietframe waaardoor de molen licht en sterk is. Door de 7 kogellagers draaien deze molens als een zonnetje. Dit is vooral erg prettig als je wat langer gaat vissen. De molen is voorzien van het nieuwe Rocker line management en van Slow osillation. Dit zorgt ervoor dat je met zowel gevlochten als een monofiliment lijn gelijkmatig wordt opgespoeld en hierdoor kun je verder en nauwkeuriger kan werpen. Verder is de molen voorzien van een Everlast beugelsysteem, Lichtgewicht Rotor en Aluminium spoel.

Uitvoering

Producteigenschappen

Molenmaat
3000
Lijn
165m - 0.25mm
Slip
Boven
Gear-Ratio
Het aantal maal dat de spoel ronddraait bij 1 volledige keer de slinger ronddraaien. 4,8:1 geeft bijvoorbeeld aan dat de spoel 4,8 maal ronddraait wanneer de slinger 1 keer wordt rondgedraait.
5.8:1
Materiaal Spoel
Aluminium
Kogellagers
7
Gewicht
252 gr
Inhaalsnelheid
74 cm
Max slipweerstand
6.40 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies